Načini naručivanja – Domis enterijeri

Načini naručivanja

Poslednje izmene na ovoj stranici bile su 17.7.2018.

Poručivanje putem sajta

Na ovoj stranici imate uvid u detalje svoje porudžbine. Sa desne strane ispod “Vaša porudžbina“ nalaze se informacije koje obuhvataju naziv poručenih proizvoda, izabranu količinu, iznos porudžbine i iznos pripadajućeg PDV-a (za VP kupce).

Sa leve strane nalazi se formular sa podacima o kupcu.
Ukoliko ste prijavljeni na korisnički nalog vaši podaci će se nalaziti u formularu, a ukoliko niste, potrebno je da ga pounite. Pređimo sada na objašnjenje polja tog formulara.

Polja za unošenje “Imena“ i “Prezimena“ su obavezna, dok je popunjavanje polja “Ime pravnog lica“ dato kao opciono. Njega popunjavate samo u slučaju da sa sajta poručujete kao pravno lice. Ostala polja koja je potrebno popuniti i bez čijeg popunjavanja nije moguće završiti porudžbinu su: Država, Adresa, Gradska opština/grad, Region, Poštanski broj, Telefon i Email adresa. Ispod formulara se nalazi deo u kome možete nam napisati posebne napomene koje se odnose na vašu porudžbinu, a koje nismo predvideli ponuđenim poljima formulara. Ovde možete primetiti i opciju “Napravite nalog“ čijom verifikacijom omogućavate našem sistemu da zapamti vaše podatke te ih nećete morati ponovo ukucavati prilikom neke naredne kupovine.

Nakon što popunite sva polja, potrebno je označiti polje “Prihvatam uslove korišćenja“, koje se nalazi u desnom donjem uglu ispod ukupnog iznosa vaše porudžbine i načina plaćanja, a zatim i kliknuti na dugme “Naručite“.

Naručivanje telefonom ili e-mailom

U slučaju da želite, bilo koji proizvod sa našeg sajta možete poručiti pozivom na brojeve najbližih Domis salona čije kontakt podatke možete pronaći i na ovom sajtu u delu SALONI ili e-mailom na komercijala@domisenterijeri.com

Ukoliko ste pravno lice, naše kolege u sektoru za Veleprodajne korisnike Vam stoje na raspolaganju i možete ih kontaktirati pozivom na broj (+381 22) 679 125 ili e-mailom na komercijala@domisenterijeri.com

Radi brže komunikacije sa nama možete izdiktirati Šifru sa proizvoda koji Vas interesuje, a koju možete videti ispod slike svakog proizvoda u prodavnici.